tiistai 2. elokuuta 2011

Ystäväpäivä

Jeii, tänään on ollut ihana ystävä päivä. Aamulla heräsin ja menin hetkeksi trampalle ottamaan aurinkoa, nykypäivänä käytän aurinkorasvaa aina, tunnin ehdin olla ennenkun sovin Maijen kanssa että mennään rannalle. Ennen sitä juoksin torille metsästämään mustikoita koska eilen en saanut poimittua tarpeeksi, en löytänyt. Oltiin pari tuntia rannalla ja poikkesin periaattesta ja kävin uimassa Suomessa. Siitä on niiiiiiiiiiiin paljon aikaa kun olen sen viimeksi tehnyt. Sairaan kylmää ja paljon fisuja. Naurettiin hulluna meidän yläaste ja varsinkin lukion ekan luokan ajoille. Oltiin ihan hirveitä kauhukakaroita mutta hyviä ihmisiä meistäkin on kasvanut. Yksi parhaista muistoista on ehkä kun meillä oli kemiaa ja koko luokka oli vähän rauhaton, opettaja sanoo hyvin agressiivisesti "Ne joita ei kiinnosta voi lähteä." minä ja Maije vaihdettiin yksi katse (toiselle puolelle luokkaa, meidät erotettiin jo ensimmäisen lukion koulupäivän jälkeen) noustiin samaan aikaan ylös ja marssittiin ulos. Opettaja oli shokissa ja muu luokka ihan hiljanen. Me mentiin iloisesti Arnoldsiin donitsille ja juhlittiin vapaata tuntia. Ei me enään ikinä tehtäis noin:D

Mentiin keskustaan puoli neljän maissa ja tavattiin Anna ja mentiin syömään Spicesiin. Se oli jotain thaimaalaista tai jotain sellaista.Oikeen hyvää. Söin yhden kevätrullan (alan olla rakastunut) alkuruuaksi ja pääruuaksi kanaa, bambua ja herkkusieniä. BAMBUA !! Sehän on se puu? Se oli sairaan hyvää. En voi tajuta että söin ruuaksi puuta. Mentiin sisustuskaupan kautta torille ja mulla iski pieni omankodin tarve. Torilla syötiin pehmikset ja kerettiin kiertelemään vähän kauppoja ennenkun Jenni soitti. Jenni on takaisin vaasassa:)! Ja pysyy Vaasassa kunnes mennään Ausseihin. Menin poimimaan Jennin kyytiin ja käytiin Gigantissa sekä Citymarketissa hakemassa vähän perustarvikkeita Jennille ja sitten mentiin Lassen parvekkeelle istumaan ja juttelemaan. Jos sopiva kämppä löytyy (halpa ja hieno:D) niin muutetaan keskustaan kämppiksiks! Niin hyvä! Ensiksi tosin molempien pitää hommata työ mutta siitä en ota stressiä, me saadaan kyllä työt !

Nyt tulin juuri kotiin ja alotin huomisen työhaastattelun jännäämisen. Se tuntuu niin eriltä kun palavasti haluaa juuri tämän työn ! Kaikki olisi hyvää ja tykkäisin varsinkin mun työnimikkeestä:D Mun pitäisi myös saada pakattua laukku joka toimii sekä turussa että lahdessa. Nyt pitää alkaa töihin !

Huippupäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti