perjantai 4. maaliskuuta 2011

After church tequila torstai

Eilinen ilta oli juuri mitä kaipasin, olin valmistautunut koko päivän siihen että saatais laskiaispullia kyrkkiksessä mutta ei, se oltiin siirretty ensiviikolle. Tuun tapaamiseen laskettelutakissa ja maailman rumimmissa vaatteissa meikittömänä ja saan kysymyksen jos lähden ulos tapaamisen jälkeen. Juoksin kotiin ja vaihdoin vaatteet sekä nappasin mukaan lompakon. Kymmeneltä lähdettiin keskustaan, eka les bresseurssiin, ei varmasti kirjoteta noin. Lasi valkoviiniä vaikka minä ja Aletta oltaisiin haluttu 5 litraa kaljaa koska silloin sen olisi saanut maailman hienoimmasta putkesta. muut ei ollut oikein innostuneita kun niiden viimeinen bussi lähti alle tunnin päästä. Minä ja Aletta päätettiin juhlistaa sitä faktaa että meidän ei tarvitse miettiä busseja koska me pystytään kävelemään kotiin milloin tahansa.

Kun muut lähti kotiin me lähdettiin Darlingssiin, long time no seen. Ensimmäinen ongelma oli sisäänpääsyssä kun Aletta oli unohtanut henkkarinsa, onneksi neuvottelulla pääsee hyvin pitkälle ja kohta oltiin sisällä. Narikan vieressä seisoi vartija joka katsoi että takkeja ei viety sisään baariin, me oltiin pihejä eikä haluttu maksaa 3,5 chf narikasta, vartija päästi meidät sisään takkejen kanssa, heitettiin ne nurkkaan tuolin päälle ja käytiin ottamassa torstai tequilat, jos totta puhutaan espresso on huomattavasti pahempaa. Mentiin tanssilattialle ja päätettiin aloittaa muiden tanssejen kopioimisen ja piti arvata ketä matkittiin, maailman hauskinta vaikka mun mielestä saatiin liikaa vihaisia katseita. Vaihdettiin kisa maailman rumin tanssi kisaan, ei kestänyt montaa sekunttia kun meidän ympärillä oli miehiä ruusujen kanssa. RUUSUJEN?! Kannattaa olla ruma.

Jätettiin Darlings, mentiin mäkkärin vessan kautta Buzziin, taas hoidettiin itsemme sisään ilman henkkareita mutta buzzissa oli ihan kuollut meininki. Päätettiin linkata kotiinpäin, Alettahan on tyttö jolla on jalka poikki ja tuli juuri takaisin 5 viikon vuodelevosta ruotsista. Kotona olin 1.3o joten ei liian myöhään.

Tänään heräsin 11.oo puhelimen soimiseen, itkin vähän kun luin sähköpostini kävin suihkussa ja nyt makaan sängyssä ihan koomassa, mulla ei oo ääntä enään laisinkaan ja kauhee nuha. Tää kipeys ei näköjään tahdo paraantua parin päivän kotona olon jälkeen joten pakko yrittää muuta tekniikkaa. Pian lähden kaupunkiin Cecilian ja Emman kanssa, kun Aletta pääsee töistä lähdetään Ikeaan. Yöllä olen kotona ja huomenna juhlistetaan Meten syntymäpäivää.

Tosiaan oon vähän herkkänä tätä suomea koskien mutta koska kaikki muut paitsi äiti nihkeilee siitä että menisin kotiin niin mietin vielä asiaa. En tilaa lippuja ennen ensiviikkoa. Jos jenni ei ole siellä niin sitten tule varmasti vaasaan koska b suunnitelmaa mulla ei ole sille viikolle. Toisaalta asiat nyt tuntuu kallistuvan siihen että tulen suomeen, olen oikeasti sen tarpeessa.

Ku6ton6en6 alkoi toim6im6aan6 taas, on6gelm6a on6 että en6 saa ku6tosta pain6am6alla sitä n6u6m6eroa m6u6tta m6u6tten6 se tu6lee m6ielellään6 j6oka väliin6. Tää kon6e pitää viedä h6u6oltoon6, n6y6t6 l6äh6den6 6m6etsäs6täm6ään6 De6lli6ä 6m6y6y6vää pai6k6ka6a 6Lau6san6n6est6a. Ki6r6jain m 6ei m66yösk6ään to6im6i is66ona. 6a6rvat6k6a6a 6v6aan6 ku6in6ka kau6an6 ke6sti po6ist6aa k6u6toset kirj6oitu6ksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti