tiistai 8. maaliskuuta 2011

Päätöksiä

Budjetti paukkuu, mulla on 3o chf loppukuuksi, saattaa tehdä tiukkaa. Eilen jouduin ostamaan sikakalliin neopreeni tuen mun nilkkaan koska se vaan pahenee ja paisuu, toivotaan että tämä säästää mut lääkärikuluilta.

tietokone ei toimi, olen vetänyt pari näppäintä lavuarista alas, eilen kymmenen aikaan tästä kuului järkyttävä hälytys kun yritin tän avata. Nukahdin aikaisin.

Mulla menee niin hermo tähän koneeseen että tänään tää lähtee kohti suomea, saatan olla hiljaa x-määrän päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia. Ei niistä tietokonekorjaajista ikinä tiedä. Mulla tulee kovanluokan rehab tietokoneriippuvaisuudesta. 

Kaikki hyvin tosin muuten, ulkona paistaa aurinko, lapset on enkeleitä ja päätin että en tuu suomeen ensikuussa, tänään varaan lipun myös Glasgowista Geneveen niin se on tehty. Siirrän suomen väkisin pois mielestäni niin on paljon parempi olla.

Eilen musta tuli kolmen ipodin omistaja, Annan yllätysipodi tuli postissa, ihana Anna ! 

3 kommenttia:

  1. ooon ylpee susta ! sä se pystyt vaikka mihin! hyvää naisten päivää ystävä, harmittaa jos ei nyt kuulla vähään aikaan jos sul ei oo konetta... koita nyt joskus päivitellä ees facee itsestäs ! puspushalihali <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Hej!

    Har du inget europeiskt sjukvårdskort? Det är som kela kortet och ger dig samma rättigheter dvs gratis sjukvård.
    Om inte kanske det vore värt att skaffa? :-)

    Fast självfallet hoppas jag att foten blir bättre! Och sen tycker jag att vi får prata ihop oss när du vill ha besök.
    Och sist men inte minst, jag stolt att du tacklar hemlängtan med att hitta på nya roliga äventyr istället! :-) Bra Jullan!

    Kram,
    Hanna

    VastaaPoista
  3. det har jag men det funkar inte helt sa hàr, man far betala först och sen kommer det tillbaka först senare. Vilket jag inte har pengar till med milano, nice och glasgow pa kommande. men det kànns bàttre nu:)

    Ni àr hjàrtligt vàlkoma hit sa nàr som helst ! maj och juni àr ràtt làdiga, anna kanske kommer i början av maj men inget àr bestàmt, vore jàttekul med besök:) Kram

    VastaaPoista