sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Enemmän halloweenia kiitos

Ohjelmaa on ollut !

Perjantaina oli tosiaan White horse, josta on tullut lempipaikkojani. Mahtavaa palvelua ja meille jopa taiottiin pöytä tyhjästä kun ei sellasta ensin ollut. Lähdin kotiin jo yhdentoista bussilla eli pääsin ajoissa nukkumaan.




Lauantaina heräsin kymmeneltä ja lähdin suoraan Lausanneen, mielipuoleista shoppailua ja havahdin yhtäkkiä kun olin kassajonossa valkonen takki käsissä, herranjumala sentään. Ei oo kovin fiksu valinta varsinkaan mulle. Joten vaihdoin sen beigeen, onneksi. Ostin taas vaihteeksi maailman kauneimman mekon ja myös elämäni kalleimmat sukkahousut, täällä ei oo pirkkaa :( Sitäpaitsi ne meni rikki heti ekassa käytössä vaikka niiden piti kestää ! Ostin myös alennuksesta Gris de Gris-viiniä, 3 euroa. Jostain syystä jopa halppisviini on täällä hyvää kun suomessa en tykännyt viinistä laisinkaan.

Illalla tapasin Suen juna asemalla, käytiin katedralin lähellä olevassa kellari baarissa, hieman iski ahtaanpaikan kammo ja oli liikaa ihmisiä joten päätettiin liikkua muualle. Matkalla kohti Darlingsia löydettiin uusia ystäviä joista yksi oli suuri suomifani, muistaakseni se on asunut suomessakin pari kuukautta, ja yllätysyllätys fanittaa metallibandeja. Käytiin jossain pubissa jonka nimeä en muista, luulin että olin kadottanut henkkarit joten jonossa vedin koko laukun sisällön ulos ja pengoin ehkä 10 minuuttia kunnes löysin, eikä se portsari edes halunnut nähdä niitä mutta ei vaivautunut sanomaan sillävälin kun etsin.

Sveitsissä on ihan käsittämätöntä kuinka hyvin voi mennä ulos ilman rahaa, eilisen saldo mun osalta oli se 3 euroa viiniin ja 3 francia junaan että pääsin kotiin, niin ja 3 francia narikkaan. Täällä tarjotaan ihan surutta kaikille, myös baarimikot heittää surutta pari kaupanpäälle drinkkiä vaikka ei edes tilaa. Ja itse suosin sitäpaitsi paikkoja joissa ei sisäänpääsyä. Olen ottanut oikeen elämäntavakseni elää säästeliäästi kun aina palkkapäivän jälkeen pimahdan ensimmäisenä lauantaina, en oikeasti tiedä miten saan kaiken kotiin täältä.

Käytiin myös Darlingsissa kunnes tuli valomerkki, kellojahan oltiin siirretty eli se oli vasta neljä, vaikka se oikeasti olisi ollut viisi. Mentiin juna-asemalle odottamaan, mulla oli vähän tuskallisempi odotus kun oli taas sunnuntai ja tiesin että tulen olemaan kotona kahdeksalta, tai oikeasti yhdeksältä. Aloitin spurguelämäni ja nukahdin asemalla, ihan siististi istuen penkillä eli älkää huolestuko mamma & pappa. Kello seitsämältä saan herätyksen viereltä istuneelta mieheltä, se oli käynyt ostamassa kahvin mulle. Voi että olinkin onnellinen ! Ei sillä että joisin kahvia tai mitään mutta hetken jo mietin että pitäiskö mun juoda se oikeesti, vaan siksi koska olin niin positiivisesti yllättynyt. Mutta ei, myrkyltähän se maistui joten leikin että siemailin sitä siinä 15 minuuttia kunnes oli jo aika mennä junaan. Täällä ollaan niin mukavia tuntemattomillekkin ihmisille !

Viiden tunnin yöunien jälkeen heräsin ja pakkasin kamat kasaan ja lähdin kohti Lausannea. Tapasin mäkkärissä Dianan, Monican ja Erjan. Suunniteltiin Pariisin matka niin että meillä on minuuttiaikataulu. Luulen että tulee aika rankka reissu!:D Mäkkärin jälkeen lähdettiin Starbucksiin jälkkärille, olin kassalla maksamassa teetäni kunnes tajusin että olipas kämänen jälkiruoka. Melkeen sain itseni huijattua ja tajusin vasta viime tingassa että tee ei oo mikään jälkiruoka joten ostin kanssa cookien. Juteltiin vähän kaikesta ja päätettiin että 27.11 mennään Macumbaan (ranskassa), tän alueen isoin yökerho, jossa on SEAN PAUL esiintyjänä !! Miettikää. Halleluja. Elämä on aika mahtavaa:)!

Sain kyydin Dianalta ja Monicalta kotiin ja nyt voin sanoa että olen ihan puhki. Onneksi huomenna on myöhäinen aamu joten saan nukkua yhteentoista, halleluja vol 2 !

2 kommenttia: