lauantai 22. tammikuuta 2011

Guinness

Eilen poistuin talosta, olin todellakin sen tarpeessa, viikonloppu tuli hyvään aikaan. Tapasin Lauran, Hazelin ja Monikan King Sizessä joka on iso irkkupubi flonissa. Ihan typötäynnä. Tein elämäni tuhlauksen ja ostin vahingossa Guinnesin, sen kaljan, 9,5 CHF. Hyi hitto. Ja tosiasiahan oli se että en pystynyt sitä juomaan, en sitten millään. Monikan respekti mua kohtaan nousi ihan silmiin nähden kun se kuuli että tilaan saman kun hän (Monika tietää jotain kaljasta, minä en joten ajattelin että sama on varmaan hyvä). Se laski taas nopeesti kun en siitä tosiaan tykännyt, oon taas siiderityttö. Iltani jäi kumminkin lyhyeksi koska alkoin taas tuntemaan itseni kipeeksi, milloin tää menee ohi?

Täällä oli eilen HIMOsyysmyrsky. Ja meinaan sitä. Tai ehkä kevät? Tuuli niin pahasti että tuntui kun ulkona olisi ollut ainakin -20. Otin bussin sekä kotoa pubiin että pubista kotiin. Mikä on laiskuuden huipentuma? Se että ei kykene kävelemään kaupungissa. Haha, hirveetä. Syytän kipeyttä ja sitä hemmetin tuulta, olisin varmasti tosikipee jos en olisi ottanut bussia.

Tänään tiedossa Starbuckstreffit monen kanssa, en edes tiedä ketä kaikkia meitä tulee. Ainakin Laura, Anya, Nella, Kirsty ja varmaan Hazel ja Lot. En tosin oo varma. Vähän turhaa juoruilua ja sitten mietitään jos aktivoiduttaisiin Barceloonan suhteen. Itse alan tosin olla sillä kannalla että en mene niiden mukana sinne viikoksi huhtikuun loppussa, yritän sillon mielummin lähteä Glasgowiin moikkaamaan Jenniä. Barceloonan voisin ottaa viikonloppureissuna kun on oikeesti lämmin. Nyt meen kumminkin juna-asemalle katsomaan jos saan ostettua lippuja Milanoon maaliskuulle ! Mega-alennus ja pääsisin 50 CHF edes takas. Ongelma oli vaan se että kun yritin eilen netin kautta tilata niin mulla oli joku 17 euroa tilillä. Sillä ei paljoa juhlita. Toivontoivon että sen pystyy maksaa käteisellä koska muuten saattaa tulla itku ellen ehdi tarjousta käyttää.

Matkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti