keskiviikko 12. tammikuuta 2011

lyhyt työpäivä ja salikortti

Tänään mulla oli vapaa aamupäivä, työt alkoi echandenissa kello 11.30 joten ajoin itseni sinne. Ollaan pelattu jalkapalloa sateessa. Ne kevätkelit oli ja meni, on satanut 4 päivää putkeen, eikä täällä erityisen lämminkään ole, tosin talvitakkia ei tarvitse. Sain lähteä jo viideltä takaisin lausanneen ja koin ruuhkan. Tämä paljon mainostamani kolmikaistainen liikenneympyrä näytti voimansa. Jono alkoi noin kilometri ennen sitä ja mun takana oli varmaan toinen kilometri. Toin mukanani silityslaudan+vedenkeittimen ja itselleni roskiksen. Voin sanoa että ihmiset vähän kattoi kun konkkasin kaikki kerralla+laukku autosta kämppään. Varmaan ajatteli että toi raukka muuttaa yksin, vähän kerrallaan.

No, otin salivaatteet ja tarkastin netistä kartan miten saisin auton vietyä omalle parkkipaikalle, se on vähänmatkaa talolta ja olen aina vain hakenut sen sieltä ja ajanut yksisuuntaista tietä pois, ei siis ollut hajuakaan miten pääsisin sinne ilman että ajaisin laittomasti. Onneksi googlemapsilla on jopa merkitty yksisuuntaiset tiet joten siitä selvitin ja löysin heti oikein, enään ei jännitä yhtään vaikka meen uusia teitä. Kai se oli vaan se ensimmäinen askel. Mustakin on tullut sellanen ärsyttävä pikkuautolla suikkija joka mahtuu joka väliin. Täällä tosin isot katumaasturitkin luulee mahtuvansa minnevaan, ei oo niiltä pois jos joku jää alle tai joku ajaa päin.

Maanantaina kun kävin salilla respassa oli ranskankielinen nainen, se on ainut niistä joka ei puhu englantia. Sillon oli hieman vaikeeta saada se ensimmäinen ilmainen kokeilukerta, tänään näin että paikalla on sama nainen. Otin härkää sarvesta ja menin rohkeesti asioimaan ranskaksi ! Ette arvaakkaan, hoidin sen ilman ongelmia. Tosin en tiedä miksi maksoin sen kolmenkuukauden kortin PLUS 99frangia, taisin ottaa jonku personaltrainerin suunnittelemaan ohjelman, aika asiallista. Onneksi kaikki ohjaajat tietää jo jostain syystä etten ole ranskankielinen vaan tulee suoraan juttelemaan englanniksi vaikka en niiden tunneilla vielä ole käynytkään. Tunnit silti vedetään ranskaksi joten opinpahan jotain sanoja. Okei, vähän yks ohjaaja neuvoi mua englanniksi maanantain bodybalancessa kun se puhui vaan mulle, mutta yleisesti.  Kävin juoksemassa tunnin (kuolema, paljon rankempaa salilla) ja tulin äsken kotiin.

Kiitos möller tupla+rautakuuri, tuntuu että mulla on energiaa vaikka muille jakaa !

5 kommenttia:

  1. Alltså Nice! Jag är så avis Julle bulle!

    Men hördu, vem har sagt att du ska äta Järn? För det är inget man ska äta bara sådär...

    Kram,
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Hälsosystern, ingen fara:) Jag har världens lägsta hb. kram

    VastaaPoista
  3. Ranskankurssi, tsekkaa www.nettilukio.fi. ei maksa mitään. Ja opettelet omassa tahdissa, suomeksi...

    VastaaPoista
  4. Världens duktigaste Julia! Möller innehåller annat än järn omega,D,A och E.
    Puss och kram mamma

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä ! Mulla on kyllä näitä kirjoja täälläkin että kunhan vaan saisi aikaiseksi niitä lukea ja kuunnella..

    Jajja, sådan mor, sådan dotter ! kram

    VastaaPoista