keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Ei onnistu

Kuvien lisääminen. Tässä blogissa on jotain vikaa, yritän huomenna uudestaan.

Syksy on tullut, maanantaina kaatosade ja +1, eilen sadetta ja tuulta ja pari astetta lämmintä. Tänään en ole vielä ehtinyt ulos, rakastan vapaita aamuja. Nyt mun piti lähteä oikeesti Morgesiin vaihtamaan vähän franceja euroiksi mutta en saanut aikaseks. Ulkona näyttää niin kylmälle ja pian on aika hakea Nils koulusta. Saa nähdä missä vaiheessa saan sen hoidettua, siis rahanvaihdon, kaksi päivää Pariisiin!

Eilen join viiniä hampurilaisen kanssa. Ja vietin koti iltaa, musta on tullu niin kotirotta että tiistai on melkeen lempipäiväni, tosin ens viikolla mulla on ohjelmaa silloin eli ei ole koti iltaa nyt kahteen viikkoon ! Tai kolmeen. Katsoin leffan Grown ups ja nukuin pitkät yöunet.

Jajja, palailen kun onnistun kuvien kanssa.

update; Ulkona on maailman myrsky ! sataa, tuulee kaikkea ! Mun sattenvarjo kääntyi ylösalas tuulesta ja yhden sivun pinnat hajos, eli se on seuraavana ostoslistassa mutta mä rakastan tätä myrskyä !:)

6 kommenttia:

  1. Ha så kul i Paris! :-) Jag är grön av avundsjuka! Min enda minibreak innan julen blir Hesa, så sug på den ;)

    Kram,
    Hanna

    VastaaPoista
  2. ooh, tack, jag ska njuta ! Det ska regna där också men det är lugnt:) Du ska njuta av hesa;) Kommer ni hem till julen? kram

    VastaaPoista
  3. Nej Jullan, ingen jul i Vasa för oss i år. Det var ju därför jag sa att du fick vara ansvarig för pynten och kalkonen i år! :-)

    Kram,
    Hanna igen

    VastaaPoista
  4. Buu, vad trist ! Löns inte att sätta det ansvaret på mej, kommer hem först 23 någong efter 18, då är nog det mesta stängt:)

    VastaaPoista
  5. Ditt minne har nog nån skyddsmekanism, jag har berättat det här för dig redan i September :-)
    På din blogg tom!

    VastaaPoista
  6. jag kommer nog ihåg men jag hoppades att ni skulle ändra er!

    VastaaPoista