keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Takaisin arjessa

Noniin, pariisi hehkutus on ohi, paitsi että jätin vahingossa mun sveitsin oleskeluluvan vissiin sinne. Hups, mutta eikai sitä kukaan kysy kun ei oo tähänkään mennessä kysytty.

Oon kestänyt sadetta ja myrskyä viikon, nyt se on ohi. Aurinko paistaa tänään mikä on harvinaisen mukavaa. Päivät on mennyt ihan tavallisesti, maanantaina ei ulkoiltu laisinkaan kaatosateesta johtuen mutta eilen oli parempi. Tein eilen myös elämäni ensimmäiset ja parhaat letut, ne syötiin loppuun todella nopeasti. Se on hyvä merkki !

Maanantaina oli tavalliseen tapaan ranskantunti, eilen tavattiin Monican kanssa Morgesissa, tarkoitus oli mennä white horseen mutta kumpikaan meistä ei halunnut ostaa mitään pubista joten mentiin mäkkäriin jätskille ja puhuttiin tunti tai kaksi.

Tänään lapset oli käyttänyt vähän geeliä hiuksiinsa, melkeen valui lattialle niiden päästä kun ne juoksi ympäri. Nyt kumminkin tiedossa ranskantunti ja sen jälkeen mennään ranskanryhmän kanssa pubiin. Eli perus meininkiä.

Muuten vinkkinä kaikille jos iltalukemiset on vähissä niin kannattaa avata sveitsiläinen pankkitili. Nimimerkillä sen tehneenä kuukausi sitten enkä vielläkään oo saanu luettua kaikkia (yli 100 sivua joista en ole, totta puhuen,  vielä lukenut sivuakaan) papereita ja lisää tulee kokoajan postissa. En myöskään tiedä miten käyttää verkkopankkia kun siihen tuli jokin laskimen näkönen ja sen käyttöohjeet on aika monimutkaset. En uskalla laittaa sinne rahaa kun en tiiä miten mikään toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti