lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kylki mustana

OOoh, olen rakastunut Lausanneen. Eilen oli parasta. Skipattiin koko Montreux festivaali ja pysyttiin täällä. Lausannessakin oli festivaali, haha. Täällä tapahtuu joka ikinen viikonloppu jotain !




Tapasin tosiaan Jennan ja otettiin sujuvasti pummibussi meiltä niille, fiilistelin vähän Jennan tietokonetta. Se oli niin iso (eli normaalikokoinen) mun on kyllä niin pakko repiä rahat tavalliseen koneeseen jostain joskus. Rakastan tietenkin mun pikkuläppäriä mutta se on aika pieni jokapäivä käyttöön. Oltiin sielä ja syötiin kanaa&kinderiä kunnes kämpis tuli kotiin ja siirryttiin Riverille. Tällä kertaa käveltiin lähes koko matka, kaks stoppia otettiin bussi.Onneks ei ketkään viranomaiset lue tätä ! Mietittiin kyllä vähän että jos olis yhtää rahaa ekstraa niin voisi mennä kaikki bussilinjat läpi ilman lippua ja kattoa missä napsahtaa, en ymmärrä että kukaan ei ole 11 kuukauden aikana tullut kysymään lippua metrossa tai bussissa. Ja mä olen matkustanut niillä paljon, varsinkin ennen joulua.

Pelattiin vähän flipcupin tapaista peliä ja puolen yön jälkeen lähdettiin keskustaan ja Great escapeen. Siellä oli hyvät pirskeet. Festivaalilla oli myös jokin osa sen ulkopuolella joten porukkaa oli. En tiedä miks aina kaikki päätyy pöydille tanssimaan meidän porukasta, varsinkin kun ne pöydät ei todellakaan ole millään tavalla tukevia ja niille on aina heitetty juomia että olisi ekstra liukasta, siellä kaatuu aina pari jos toinenkin. Jos yks kaatuu niin varmana menee koko pöytä alas. Ja koko pöydän ihmiset. Lensin komeesti tuolin selkänojaan kyljelläni. Kaikki hyvin. En enään mennyt lähelle niitä pöytiä.


Ulkona oli niin kylmä viimeyönä, +15 ja järkyttävä tuuli. Shokki oli aika iso kun koko viikko on ollut yli 30 astetta. Lähdin siis kotiin kun en kestänyt sitä kylmyyttä ja skippasin buzzin kokonaan. Nukahdin ärsyttävän myöhään ja heräsin ärsyttävän aikasin. En tiedä miksen osaa nukkua kokopäivää enään? Tänään sille olisi ollut tarvetta.





Olen löytänyt maailman kivoimman huulikiillon jota ei ole suomessa ! Maanantaina siis tiedossa niiden hamstraaminen. Bigtime ! Kaikki sävyt !


Great escapen ulkopuolelta

Nojoo, nyt aktivoidun koska en kumminkaan nukahda enään!

2 kommenttia: