keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Suunnitelmia Suunnitelmia

Olen jo vähän levoton. Levottomuus on otettu haltuun. Ensi keväänä, maalis-toukokuun välillä on lähtö Austraaliaan Jennin kanssa, noin puoleksi vuodeksi. Ennen joulua pitää olla takaisin suomessa ja Tammikuussa 2013 aloitan opiskelut Tukholmassa ellei maailma ole tuhoutunut, jos haluankin lukea lakia niin sitten luen itseni sisään turkuun ja aloitan 2013 syksyllä.

NYT olen taas maailman eniten innoissani oleva jullepulla. Australian jälkeen tosiaan alan taas vähän rauhoittumaan ja aikuistumaan. Sitten on seikkailut seikkailtu kunnes tulee mun Jenkki vaihtovuosi, ja sen jälkeen tiedän minne asettua alas.

Sain pakattua. Kaapit on tyhjät, korit on tyhjät, yöpöytä on tyhjä. Huoneeni on pelottavan siisti. En ehtinyt punnita, huomenna ehkä. Nyt pitää juosta tapaamaan viimeistä kertaa Monikaa, Metteä ja Dilania. Niiden jälkeen on vielä viimeinen Jenna tapaaminen.

5 kommenttia:

  1. mitäs sä australiassa meinaat tehdä?:) töitä vai aupariiks taas? :D sun blogia on ollut kiva seurailla! jatkathan suomessa ja kenties myös australiassa?

    VastaaPoista
  2. Töihin ja matkustelemaan, eli pätkätöitä kunnes on varaa siirtyä toiseen paikkaan töihin:)! Kiitos, katsotaan jos mulla on tarpeeksi kiinnostava elämä kotona:)

    VastaaPoista
  3. phah! kyllä varmsat sulla on jännä elämä missä ikinä oletkin!:) kotona kuin kauvempaa kotona!! ja varmasti todella mahtavaa päästä australiaan! kuinka vanha olet nyt ?

    VastaaPoista