perjantai 4. helmikuuta 2011

elämä loppu

En voi nukkua koska olen niin onneton,"Tekijänoikeusrajoituksien vuoksi tätä ohjelmaa ei voida jaella alueelle, jossa olet"

SALKKARIT ! Ei ne voi tehdä näin, kesken kaiken. Nyt en saa tietää vastauksia mihinkään elämää suurempiin kysymyksiin.

Löytyykö peppi, kuka on katariinan uhkailija, tietääkö antti mitä katariina on tehnyt, valitseeko heidi jirin vai snobiaksen, tajuuko ismo että pirkko ja liisa on sama henkilö (miten se ees voi olla niin sokee että se luulee!), en nää kun Onni tulee takaisin ja on kasvanut alle vuoden ikäisestä johonkin 15 vuoteen samalla kun muut ei vanhene yhtään, tajuuko helena isabellan valeraskauden vai antaako se puolet amandasta, aikooko cindy pitää sen vauvan ilman että ossi huomais, miksei pepin äiti oo jo lentäny helsinkiin, suuttuiko nikon kaveri kun niko lainas sen autoa ja joutui pulaan, lähteekö lassen malliura nousuun ja kenestä tulee puuma-sarjan kansikuva... Voisin jatkaa listaa loputtomiin.

ITKU !!!

2 kommenttia:

  1. kyllähän pelästytit otsakkeella; hieman mittasuhdetta kiitos:) vaikka tämän todellisen ongelman ja suunnattoman vahingon ymmäränkin...
    mikäli olen ymmärtänyt, niin ei muuta kun syksyllä katsot jakson ja taas olet tapahtumien keskellä eikä mitään vahinkoa ole tapahtunut.

    nim.merk. en ensimmäistäkään jaksoa kokonaan katsonut

    VastaaPoista
  2. haha, tässä oli kyllä todellinen hätä, onneksi sain jo neuvoja mistä salkkarit voi katsoa silti eli elämä jatkuu:)!

    VastaaPoista