lauantai 12. helmikuuta 2011

Levottomat jalat

Vihdoin viikonloppu ! Päivät on tuntunut pidemmiltä kun tavallisesti tällä viikolla koska pojat on ollut kipeenä, itse yritän pysyä erittäin terveenä.

Käytiin Jennan kanssa tänään ikeassa ja voi sitä riemun määrää ! Odotettiin morgesissa puoli tuntia jatkojunaa koska olin luullut että oli samat aikataulut kun viimevuonna, ei näköjään ollut. Mentiin mäkkäriin hengailemaan mutta meidät heitettiin aika nopeesti ulos. Onneks on lämmin. Ikeassa juostiin alakerran läpi ennätysvauhtia ja sen jälkeen keskityttiin siihen tärkeimpään; ruokaan ! Eka syötiin 1 chf hotdoggi ja sitten mentiin ruokapuolelle. Kädet täynnä seistiin karkkihyllyjen edessä kun meidän viereen tulee ystävällinen täti ja kysyi jos me halutaan sen kuponki jolla saa 10 frangin alennuksen kun ostaa kolmellakympillä, meillä kuulemma näytti olevan sen verta paljon ostettavaa. Ja niinhän meillä oli, terveysruokaa. Ostin oikeesti laihdutuskookospalloja joka oli niin virhe ! Tai ne oli siis ilman sokeria, kuka ees keksii mitään sellasta? Sokerihan on avain ingredienssi. Nojoo, se siitä terveysruuasta. Kaloja, sipsiä, marabon daimsuklaalevy ja tunnbrödiä. Annan sanoja lainaten; fcuk the fitness, feel the fatness.

Kotimatkalla meillä oli niin kertakaikkisen hauskaa että ihmiset ei halunnut istua meidän vieressä, hienovaraisesti nousi ylös ja vaihtoi paikkaa. Minkäs sille voi. Tänään olisi ollut kaverini poikaystävän synttärit joihin mut puoliksi pakotettiin eilen mutta tänään peruin sen, mun pitää olla huomenna tähtikunnossa rollerdiskossa ! Toisaalta nyt tuntuu että ehkä olisi silti pitänyt käydä moikkaamassa...

Ei, huomenna aamulla salille ja Bike tunnille, sitten ehkä kaupungin kautta viimehetken ostoksille ja SITTEN rollerdisco, mulla on tunne että tästä viikonlopusta tulee hyvä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti