torstai 3. helmikuuta 2011

Ja taas on viikonloppu:)

Hektinen päivä ! Tai no, nukuin pitkään, töitä, töistä juoksujalkaa suoraan kaupunkiin, vähän H&M ja Zaraa ja H&M:mää lisää. Kauheeta kyytiä salille, sieltä juosten kyrkkikselle. Olin ihan kuollut kun saavuin paikalle mutta sitten piristyin kun tajusin taas kerran kuinka mahtavaa porukkaa mulla on ympärilläni:)

Nyt tulin kotiin, meillä oli ost&vinkväll mutta musta ei ollut oikeen viiniä juomaan kun olin valmiiksi niin väsynyt, nukahdan melkeen tätä kirjoittaessa.

Viikonloppu on suunniteltu ! Huomenna Maggien synttärijuhlintaa, lauantaina yritän etsiä 80-luvun vaatteita ensi viikon lauantaina pidettävissä rollerdiscossa. Ja ehkä myös aurinkolasit. Illalla aijoin katsoa putouksen livenä, JESS! Sunnuntaina VERBIER ! Eli laskettelemaan, saa nähdä miltä sveitsin vuoret näyttää öjbergin ja simpsiön jälkeen;)






Enhän mä ikinä oo ees ollu tollasen hissihissin kyydissä...


Kivakivempikivoin viikonloppu tiedossa !

3 kommenttia:

  1. Alltså åhh... Är det lätt att ta sig och skida från var du bor? Typ verbier.. jag funderar på vår resa nämligen :)

    VastaaPoista
  2. jadå, nån timme med tåg och sedan en såndär hisshiss upp på toppen. Helt billigt är det inte för er som inte har halvpriskort men tror deffinitivt det är värt :)

    VastaaPoista
  3. Annars finns det också lite närmare portes du soleil (kanske inte stavas så) men här kommer man ju fast vart lätt, avstånden är inte långa någonstans, zermatt och chamonix är inte heller svårt att ta sej till:)

    VastaaPoista