sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Lady Gaga

Tänään ja eilinen mennyt aika tasan nukkuessa. Nyt alkaa olokin paranemaan, tai siis kuumetta ei ole. Eilinen yö oli paha, luulin että mun huoneessa oli Lady Gaga, se oli hieman pelottavaa ja se halusi leikkiä piilosta. Mutta kuume olikin silloin korkealla.

Mulla on taas suomi ikävä.

Huomenna on vapaapäivä jolloin ajattelin olla erittäin terve. Ehkä menen Geneveen. Mulla on erittäin paha taloudellinen ahdinko joten fiksuinta olisi etten menisi. Ranskankurssin eräpäivä lähenee eikä mulla niitä rahoja todellakaan ole. Mutta asioilla on tapana järjestyä ! Ehkä mulla on palkkapäivä perjantaina, sillon on ainakin mennyt 4 viikkoa edellisestä. Toivotaan.

Eli 8 päivän päästä alkaa ranskan kurssi ! Perjantaina kun olin tulossa junalla kotiin karaokeillan päätteeksi opin laskemaan 10 ranskaksi, toki muistan vaan yksi kaksi kolme enään. Johtunee kuumeesta, ja siitä että neljä oli niin pirun vaikee sanoa. Tuntuu hieman ahdistavalta mennä ranskankurssille koska tiedän että tulen olemaan huonoin vaikka se on ihan alkeisalkeis kurssi. Toisaalta ehkä opin jotain. Parasta oppia tohon hintaan!!

Olisi vaan niin mukava puhua suomea ja ruotsia. Ja ajaa autoa. Ja täällä ei oo ees kunnon ruisleipää! En oo juonut maitokaan kun kaksi lasillista puoleentoista kuukauteen eli se addiktio on katkaistu.

Odotan taas joulua, milloin joulukoristeet tulee kauppoihin? Ranskankieliset joululaulut on varmaan ihan paskoja

6 kommenttia:

  1. Du är sjuk så ofta fast vädret säkert är bättre än här. Krya på dig och ät ordentligt. Julsångerna är säkert vackra på franska...
    Kram mamma

    VastaaPoista
  2. Jag vet, förstår inte vad det har tagit åt mitt immunförsvar ! Vädret här är inte ens riktigt höstigt ennu. Tack och ja, det är dom säkert. Jag var bara lite negativ på morgonen:) Kramkram!

    VastaaPoista
  3. Du får pynta sen i Vasa ordentligt! :-) Och ta foton så kan jag ge dig lite tips om hur du kan bli bättre ;-)

    Kram,
    Hanna

    VastaaPoista
  4. Är det sant att ni inte kommer till Vasa över Julen? Hemska saker! Det är inte så att jag längtar att pynta, utan det betyder ofta att julen närmar sig;) Kram

    VastaaPoista
  5. Helt sant :-)

    Du får blogga mer förresten, så jag har något att göra på jobbet ;)

    Kram,
    Hanna

    VastaaPoista
  6. Ei muuten pelkoa Lady Gagasta, me Sirpan kanssa löydettiin sen siviilityöpaikka. Se oli Korfulla Mount Pantokratorin kafiksessa tarjoilijana :D Santerikin hoksasi kun kysyin että katos keneltä tuo tarjoilitar näyttää...

    VastaaPoista