keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Nils: Julia.. du kan inte laga mat

Bonsoir,

Ranskantunti meni hienosti, opiskelumotivaatio taivaissa ! Kirjoja mulla ei ollut ekalla kertaa mutta eilen hain ne. Tuotti pientä ongelmaa kun kassatäti ei puhunut sanaakaan englantia, 15 minuutin jälkeen, kymmenien viittomayritysten jälkeen sain kirjat. Ennen sitä se ilmotti mut uudelle kurssille, luojan kiitos tajusin asian enkä antanut sen tapahtua. le livre, le livre ! Nyt muistan ainakin mikä on kirja ranskaksi.

Illalla eilen käytiin starbucksissa minä, erja ja uusi tuttavuus nimeltä essi. Myöhemmin saatiin myös sverige seuraa kun gabriella ja ylva liittyi seuraan niiden ranskantunnin jälkeen. Eilen tein myös budjetin. Tarkan jota yritän noudattaa, eli noudatan orjallisesti. Kävin myös kaupungilla ettimässä takkia ja kenkiä mutta ei löytynyt. Kivat takit oli kokoa 44 tai 46. Kivat kengät liikkui hinnoissa 300franc ja siitä ylöspäin. Tuli halvaksi se shoppailu.

Tänään tein pyttipannua ! Oon taas onnellinen kun osasin tehdä jotain, lapset söi jopa perunaa siinä muodossa, erävoitto!:)


onneks mä en kokkiurasta haaveile koska tosiaan ulkonäkö ei oo paras mahdollinen : D mut kattokaa noita vihreitä ! en ees tienny mitä ne oli. Oon niin edistynyt

Nyt harjoittelen lisää ranskaa ennen tän illan tuntia. Comment tu t'apelles? Je m'apelle Julia. J'habite en Suisse. + 100 muuta asiaa.

Au revoir !

2 kommenttia:

  1. Roligt att franska kursen har börjat och att du är ivrig. Franskan är så vackert språk. Mon ami!
    Hälsningar mamma

    VastaaPoista
  2. inte så ivrig någomera efter andra lektionen.. det är svårt ! Men det gäller att kämpa vidare:) Kram

    VastaaPoista