tiistai 14. syyskuuta 2010

Matkakuume

Lontoon matka on viittä vaille varattu (se tehdään huomenna). Ooooh, odotan niin kovasti ! Mennään toinen viikonloppu joulukuusta, eli viikkoa ennenkun tuun suomeen, saan tehdä jouluostoksia ja nähdä jouluisen Lontoon !



Nyt tositotuus on kumminkin se että haluan tehdä jonkun matkan myös marraskuussa. Ensimmäinen viikonloppu marraskuuta. Vaihtoehdoiksi on karsiintunut Barcelona tai Pariisi, Barceloonaan olisi halvempi lähteä mutta en tiedä onko se kiva paikka marraskuussa? Ehkä säästän Barceloonan keväälle jolloin voisi nauttia myös auringosta ja rannasta. Tietenkin Italia olisi myös mahdollisuus, Milano, Venetsia tai Rooma, tosin nekin on kaupunkeja jotka tahdon nähdä lämpimällä:D Vaikeaa. Toisen ongelman muodostaa matkaseuran saaminen, monet täällä olevat ei saa vapaata silloin kun haluaa, ja viikonloppu reissut pe ilta- su päivä on tietenkin kalliimpia. Voikin olla että Lontoon reissua varten pyydän perjantain vapaaksi ja lähden jo aamulennolla niin mulla olisi kaksi päivää aikaa nähdä kaupunkia, matkaseura joka nyt koostuu Monikasta tulisi sitten perjantai illalla/yöllä.




Taidan kallistua pariisin puoleen.. tai italian !


Ooohh, olen niin innoissani, matkailua vartenhan vähän tulinkin tänne ! :) Ainakin kaksi maata on koettava ennen joulua !

Ps. Nilsin kaveri on täällä ja se huutaa kun palosireeni ! Oon aina leikkipuistoissakin miettinyt miten täällä lapset, varsinkin pojat kiljuu niin järkyttävän paljon. Onneksi Nils ja Maxence ei omista tätä kiljumistapaa

4 kommenttia:

  1. Lyckans lilla flicka Paris har alltid varit min dröm. Fint att du trivs igen. Kram mamma

    VastaaPoista
  2. hahah, kan just tänka mig hur jobbigt de e med barn som skriker, du har verkligen haft tur med din familj, om man nu inte räknar med lite snorkråkor ;)

    VastaaPoista
  3. vi kanske kan göra en trip till paris på våren tillsammans mamma:)

    Jag har verkligen haft lycka, kan inte säga annat:D! Snorkråkor är ändå ganska smått om man jämför med palosireeni-barn:)

    VastaaPoista
  4. Jag var i Barcelona när det var Oktober och det var helt lagom temperatur då. Det är inte precis en sola- och bada-stad men den är härlig att promenera, äta tapas och dricka cava i. Massor att se!

    VastaaPoista