keskiviikko 8. syyskuuta 2010

viikonloppua odotellessa

Eilinen meni heikosti. Ainut positiivinen asia oli elämäni ensimmäinen makkarakastike, se ei ollut hyvännäköistä eikä hyvää mutta sitä pystyi syömään ! Jess. Nukahdin ennen 18 illalla ja heräsin tänään 08 aikoihin eli kunnon yöunet tuli nukuttua, niiden mukana katosi myös hengitysahdistus ja nyt ei päätäkään särje niin kovaa.

Tänään lapset on kiukutellut ja testaillut kaiken mitä on kerennyt (kuten myös eilen ja maanantaina). Näinä hetkinä kotiinkaipuu on iso joten ei ole helpottanut maanantaista. Ollaan kumminkin lasten kanssa oltu paljon ulkona puistossa missä niillä on kavereita joidenka kanssa leikkiä.

Nyt illalla olin ajatellut lähteväni pikaisesti käymässä Lausannessa mutta en menekkään, parempi ottaa rauhassa viellä hetki jotta huomenna pääsisin ruotsalaisen kirkon au pair tapaamiseen, se alkoi jo viime viikolla mutta menin silloin morgesiin kaakaoilemaan.

Blaah. Alku viikko on tuntunut kestävän ikuisuuden, ehkä se johtuu siitä etten ole tehnyt iltasin mitään kun oon ollut kipeenä. Pitää tästäedes keksiä paljon ohjelmaa työn ulkopuolelle (niinkun aikasemmat viikot) muuten tulee pitkä vuosi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti