lauantai 11. syyskuuta 2010

lompakko tyhjä, parempi mieli

Eilen oltiin siis White horsessa Monikan kanssa, ja vaikka olin sitä vastaan niin se oli oikein mukava paikka ! Iso pubi jossa oli sekä nuorta että vanhaa porukkaa joten oli ehkä väärin verrata sitä vanhaan mestariin:) Juteltiin Monikan kanssa pari tuntia siellä ja lähdettiin kotiin. Olin maailman väsynein joten nukahdin nopeesti päästyäni kotiin.



White horse ulkoapäin

Tänään heräsin kymmenen jälkeen, söin aamupalan ja juttelin vähän äidin ja peterin kanssa skypessä. Sen jälkeen lähdin Morgesiin ja kiertelin vähän kauppoja. Ostin kuulokkeet mun ipodiin kun edelliset hajosi tänään aamulla. En ymmärrä miksei mitkään kuulokkeet kestä vuotta mun kanssa. Menin järvelle istumaan ja luin pari tuntia ja nautin lämmöstä, ulkona on noin 25 astetta ja ei pilven pilveä taivaalla. Yhtäkkiä kaikki sekopäät alkoi ottamaan taukoja mun penkillä enkä saanut lukea rauhassa joten päätin mennä ostamaan sämpylän. Huono valinta.



Eksyin matkalla isoon kauppakeskukseen jota en ennen ole nähnyt, siellä oli urheilukauppa jossa kävin kattomassa lenkkikenkiä. Kaikki oli lähempänä 200 frangia, oikeesti. Hullua ! Päätin että saan saastää pari kuukautta ja menin pois. Samassa rakennuksessa kun Migros, ruokakauppa jonne olin menossa, oli kenkäkauppa, ajattelin huvikseni kattoa lenkkareita sieltä. Ja siellä oli halvennus kampanja! Sellasia kuperapohjaisia kenkiä sai 29 frangilla tai 79 frangilla ! Se oli jo niin halpaa että päätin kokeilla 79 frangin, niissä halvemmissa oli pakko olla jotain vikaa. Ne oli tosimukavat jalassa joten ostin ne. Ostin myös Migroksesta uudet hoitoaineet hiuksiin ja naamaan joten strategiani säästää rahaa menemättä lausanneen päivällä epäonnistui.



Mun oli pakko lähtee kotiin tän jälkeen koska paloin halusta kokeilla näitä uusia kenkiä. Kävin 45 minuutin lenkillä ja ensimmäiset 30 minuuttia näytin varmaan siltä että olisin lenkkeillyt 3 promillen humalassa. Täällä kun suoria teitä ei ole niin jouduin suoraan ylä- ja alamäkiin totuttelemaan. Löysin silti tasapainon hetken päästä ja kun tulin kotiin olin ihan puhki. Uskottelen itselleni että se johtuu kengistä eikä kuumuudesta. Nyt pikanen suihku, päikkkärit ja tapaamaan lisää uusia au paireja. Nauttikaa lämmöstä myös vaasassa nyt kun sitä kuulemma on!:)

2 kommenttia:

  1. tosi hämyt lenkkarit. oletko varma että ne on tarkoitukseen sopivat? siis että niillä voi juosta tai kävellä. näyttäisivät enemmänkin olevan pomppimiseen tarkoitetut :=). pärjäile ja älä hypi autojen alle

    t

    isä

    VastaaPoista
  2. En kyllä tiedä onko niillä mahdollista juosta enkä aijo kokeillakkaan ennenkun saan vähän lisää tasapainoa:D Mutta mukavat ovat jalassa joten ainakin kävelyyn sopivat!

    VastaaPoista