sunnuntai 26. syyskuuta 2010

viikolla huilitaan jotta jaksetaan viikonloput

Tapahtumarikas viikonloppu taas takana. Perjantaina työpäivän jälkeen lähdettiin Lutryyn missä oli viinifestivaalit, ulkona satoi ja oli aikas huono keli mutta ei annettu sen estää! Festivaali oli ihan kiva ja jaettiin viinipullo Crazy Monkeyssä josta ostettiin myös shottilaseja koska ilmasia mukeja ei ollut olemassa. Kiva muisto toki ! 

Festivaalin jälkeen mentiin Etoile Blancheen (en osaa kirjoittaa oikein) josta minä lähdin kumminkin aika aikasin kun piti ehtiä junaan. 

Lauantaina heräsin aikasin, meillä oli ruotsinkirkon järjestämä kaupunkikierros. Olin ainut joka saapui paikalle! haha, mutta mulla oli hyvä yksityinen infotilaisuus ja opin paljon tästä kaupungista. Muunmuassa sen että mun ei kannata istua eräillä rappusilla missä aina alussa pidin taukoa koska siinä on VAIN huumediilereitä. Hups. Kaupungilla oli myös merimiehiä, jotka merimiesten tapaan oli ihan naamat vaikka kello oli vasta kaksi iltapäivällä, ne tarjosi kumminkin kuumaa punshia. 

Illalla tapasin Monican ja Danielan Morgesissa missä olisi pitänyt olla isoiso festivali mutta kaupunki oli tyhjä. Mentiin White horseen hetkeksi kunnes yhdeksältä päätettiin että mennään etsimään missä niillä on raketti show, ei näkynyt missään joten päätettiin lähteä kohti Lausannea. Matkalla junaasemalle löydettiin kumminkin tapahtuma, se oli niinkun joku paraati joka liikkui. Nähtiin vähän raketteja ennenkun istuttiin junaan kohti Lausannea.






Lausannessa tavattiin Tess ja Tessin serkku Isabelle joka oli käymässä englannista, käytiin nopeesti etoile blanchessa jonka jälkeen mentiin karaokebaariin, sieltä darlingsiin ja sitten Buzziin. Olin viisas ja käytin eilisen illan aikana tasan 2 francia, joka meni yöjunaan jotta pääsin kotia.


En kumminkaan nukahtanut kun vasta neljän jälkeen eilen joten tänään nukuin melkeen kahteen. Loppupäivän yritän selvitellä mistä saan 200 francia kasaan huomiseksi jotta saan maksettua mun ranskankurssiin. Ja apua, sehän alkaa huomenna!

2 kommenttia:

  1. Coola fyrverkeribilder, ou nou du får vara aktiv med din franska så kan du öva dig i Paris sedan :)

    VastaaPoista
  2. ända som var coolt för annars var staden helt död:D Jajja, verkligen ! Tror nog jag får kämpa hårt! Det tog 2 månader för mej att lära mej att räkna till 10 på franska men nu kan jag det, du märker villken takt jag har på;)

    VastaaPoista