keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

10 päivää

Hyvä luoja sentään. Älkää ikinä olko kavereita kuvaajan kanssa. Varsinkaan sellasen jolla on iphone joten kuvien ottoa ei edes huomaa. Kirjauduin sisään facebookkiin pahaa aavistamatta ja siellä on 20 kuvaa tagattuna musta joista en tiennyt. Jotain sensuuria. Herranisä. Ne oli toisaalta aika aarteita. Ja tilannekuvia.



Suomi on uusi maailmanmestari, 6-1 voitonriemu !



Euroviisujumppaa




Perus maassaistumista naurukohtauksen jälkeen cullyn rannalla



Juna-matkailua väsyneenä



Itse rikollinen oikeella ja sitten perus minä ja jenna vain. (I know you are reading this Joe, so thanks to Joe Schaeppi for taking these ridiculously awesome pictures! some of them are not facebook material though .. )

Jajja, täällä ollaan nautittu reilusti yli +30 asteista kolme päivää ja tänään "vaan" +28 joten kiitos siitä. Vähän sadevaara kanssa. Mulla on taas mahtava keskiviikko ja olen vapaalla aikasemmin kun luulin, muuten päivä on ollut eniten autolla ajamista. Tänään on tiedossa Austinin syntymäpäivä juhlintaa ja nyt ehkä juoksen kaupunkiin tai jonnekkin.

Lähtölaskenta on alkanut, 10 päivää ! Pian pitää ehkä ruveta punnitsemaan vaatteita jotta saan tietoa paljonko tavaraa mulla oikeen on ja kuinka monta laukkua tarvitsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti