keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kiloja

Koska Jenna oli tehnyt testipakkauksen ja huomannut että hänellä on mulle ekstra laukku jos tarvitsee niin päätin myös minä ahkeroida. Kaikki on laukuissa. Pinkkilaukku painaa 19, 7kg. Pikkulaukku koneeseen painaa 6 kg mutta siinä on himona tilaa. Toivon että niitä ei haittaa mun käsilaukku joka jo itse painaa varmaan kilon, sen ajattelin ladata täyteen. Pesuun on menossa yks pussillinen eli niitä en nyt laskenut mutta ne saan kyllä tungettua jonnekkin. Ja mulla on reilu pussillinen tavaraa joka jää tänne eli niitä ei tarvitse miettiä. Pärjään näillä laukuilla joten huippufiilis !

En ikinä tosin olisi onnistunut ellen olisi saanut isin mukaan 20kg keväällä, maijen mukana 7kg ja Hannan&Danielin mukana saman verran.

Hohho. Nyt mennään Jennan kanssa juhlistamaan keskiviikkoa Mövenpick hotellille Mövenpick jätskille. JUHLAA ! Sitten illanviettoon

2 kommenttia:

  1. luin kommenntteja,että aijot mennä uudestaan ulkomaille:) meinaatko taas au pairiksi vai vaan opiskeleen ja sillee? hieno blogi kaikenlisäksi!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia:) Vähintään vaihtovuoden tahdon viettää Jenkeissä mutta voi olla että tässä ennen opiskeluja lähden vielä jonnekkin, en tosin enään aupairina.

    VastaaPoista