torstai 30. kesäkuuta 2011

Dramaqueen

Mövenpick on ehkä parasta?! En tajuu etten ollut tajunnut sitä ennenkun vasta tän kuun alussa kun Hanna ja Daniel oli käymässä. Mövenpick hotelli ja niiden jätskiannokset on ehkä mahtavinta !? En tajuu etten ollu tajunnut sitä ennenkun vasta eilen. Ens viikon keskiviikkona mennään Jennan kanssa uudestaan ja viimeistä kertaa, Jenna lentää kotiin torstaina. Silloin otetaan kuningas jätskiannos, eilen oli vaan normaalia. Mutta taivaallisen hyvää.


Ehkä mun hampaatkin alkaa olla valkosemmat! JESS ! Käytin sitä valkasua yli viikon ilman että tajusin puristaa sitä ainetta hampaille, nyt on ollut viikko aineen kanssa. Vielä viikko niin pitäisi olla valmista!

Joella valmisteltiin Austinin synttäripippaloita, puhallettiin ilmapalloja ja fiksattiin syntymäpäivä paita. Ilta oli niin onnistunut. Kotiuduin aivan liian myöhään mutta nukkua ehtii sitten myöhemmin. En ole kovin montaa tuntia ollut kotona tällä viikolla jos ei laske nukkumista ja työtä. Kun tulin kotiin mun sängyllä oli kirje Jenniltä joka sisälsi myös kaksi norsua. Itkin vähän onnesta. Hahhaa. En ole itkenyt sitten maaliskuun jos väinön kuolemaa ei lasketa joten eilen tuli sen edestäkin. Mun ystävät täällä on mulle jo niin läheisiä että uskallan suuttua niille kun ne käyttäytyy mielestäni väärin. Vaikka tiedän että mitään pahaa ei tarkoitettu niin vihastuin. Onneksi ne kestää nyt myös sen puolen musta, jota ei ehkä kovin moni ole nähnyt, ja voin sanoa että ne on hirmu rakkaita. Oikeesti mulla ei ollu mitään oikeeta syytä suuttua mutta mun oli pakko vaan siks koska tiedän että tulen ikävöimään niitä niin paljon että sattuu. Toin sisäisen dramaqueenin pöytään, nyt pistän sen taas piiloon.




syntymäpäivä sankari ennen lahjojen jakoa. 

Tänään on ollut vähän puolimaassa päivä. En oikein tiedä miksi, tai tiedän. Siksi että nyt viedään oikeesti viimestä näiden ihmisten kanssa. Ja mun naama on tippumassa pois, lupaan että en enään ikinä polta itseäni, onko mitään typerämpää tai turhempaa. Nyt iltapäivällä puistossa tuli kumminkin parempi mieli ja nyt aijon jatkaa parempaa mieltä pian Jennan kanssa. 



4 kommenttia:

  1. mitä? onko se koirasi kuollut josta on ihania kuvia täällä?:(

    VastaaPoista
  2. voi ei!:( kuoliko se vanhuuteen vai tuliko joku sairaus? se oli aivan ihanan näköinen! otan osaa

    VastaaPoista
  3. kiitos, sairauteen. Todella harmillista ja epäreilua mutta ei voi mitään:(

    VastaaPoista