maanantai 6. kesäkuuta 2011

Loman jälkeinen maanantai

Pakko sanoa että ihanaa että on taas arki, haha. Saa vähän huilia ja kerätä voimia seuraavaan viikonloppuun/lomaan. Ne on aina niin intensiivisiä. Vissiin ens viikonloppu on 3 päivänen koska ellen ole ymmärtänyt väärin myös maanantai on pyhäpäivä. Voimia siis tarvitaan!

Tänään on tehtävänä käydä lenkillä, olin aika hyvässä vauhdissa ennen tätä lomaa ja kävin jokapäivä, myös tiistai ja torstai aamuisin. Nyt voisin jatkaa siitä mihin jäätiin. Mun maha tappaa mut, en oikeen osaa handlata niin paljoa hyvää ruokaa kun oli. Tarvisin uudet lenkkihousut, nää on pikkasen hajalla. Lisäksi ne on nykyään ruskeet eikä mustat. Aika hyvä. En kumminkaan aijo ostaa uusia täällä. Oon kauheella säästökuurilla. Mulla on vissiin 50 chf jolla elää seuraavat 2,5 viikkoa, pitäisi mennä kevyesti. Sitten tulee viimeinen palkka. Hui. Viimeisestä palkasta puheen ollen alan vähän pelkäämään sitä että mullahan ei oo töitä vaasassa. Viimeksi olin työtön 13 vuotiaana. En osaa yhtään nauttia ajatuksesta eli lenkin jälkeen pistän pari(kymmentä) työhakemusta menemään. Pakko. saada. töitä. Mun pitää nimittäin ainakin käydä helsingissä ja turussa elokuussa, lokakuussa ajattelin mennä tukholmaan ja ehkä jopa nähdä Britney Spearsin. Hihi. Ensi keväänä on tarkoitus lähteä kreikkaan. Eli en mä ihan rahaton voi olla.

JAjja, nyt aktivoidun.

2 kommenttia:

  1. Jee jee, hepporna väntar på dig :) o som sagt arbetslös behöver du knappast vara. T planerar redan att anställa dig för fullt då du kommer tillbaka ;)

    VastaaPoista
  2. Det är nimenomaan med tanke på hepporna jag måste himolenkkeillä;) Haha, jaa, vi får se vad som händer:D

    VastaaPoista