keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Naken i misstag



Hihhihi. Ratkaistiin Jennan kanssa mun uuden pankkikortin koodi ! Siitä seurasi hassuttelua. Sain ostettua ihanan hippi höyhen kaulakorun ja shortsit jotka sain ostaa koon pienemmässä kun normaalisti. Jotta ei vaan kallisarvoista massaa menisi hukkaan niin käytiin heti ottamassa vähän kiinni, jaettiin juustopiirakkapala manorassa ja sitten Mccafeelle tortulle. Ulkona sataa vettä kun en tiedä mistä joten blatteuduin ja otin pummibussin keskustaan kokomatkan ja puolimatkaa kotiin. Luulen että pian napsahtaa sakot mutta ennen sitä en osaa ottaa opikseni. En voi uskoa että ei ole ikinä tullut tarkastajaa kun kaikki muut väittää näkevän tarkastajia lähes jokapaikassa. Mut ollaan vaan tarkistettu junassa, ei ikinä metrossa tai bussissa. Joskus maksan kyllä, ehkä joka kahdeskymmenes kerta etten ole ihan törkee.

Odotan niin että pian nukahdan, huomenna on sitäpaitsi aamu vapaa joten saan nukkua pitkään ellen saa päähäni nauttia aamusta. Rakastan aamuja ! Eli nukun ehkä yhdeksään. Se on aika pitkään sekin.

Ajattelin että nyt oon shoppaillut shoppailuni, saan ostaa mustat korkokengät ja laukun jos löydän mutta muuten ei. Pitää testipakata joskus jotta tiedän pitääkö ostaa neljäs laukku. Oon ainakin matkalaukuissa !

Otsikko on omistettu Hannalle jonka mielestä mulla on liian dramaattiset otsikot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti