lauantai 28. elokuuta 2010

coolein DJ set ever

Noniin, perjantai meni siinä missä muutkin työpäivät, ihan normipäivä. Lapset kinasteli joten viikonloppu oli odotettu.

Illalla lähdin tapaamaan Fionnghualaa joka oli myös toisen sen kylän au pairin kanssa. Flonissa elikkä ihan keskustan "alla" oli joku ulkoilma DJ battle jota eksyttiin katsomaan. Se oli ehkä makein ikinä! Noin 10 000 ihmistä oli katsomassa ja se oli ihan huippua. Siellä tavattiin lisää au paireja, kaksi ruotsista, yksi meksikosta ja yksi lisää englannista. Välillä tuli ihan järkyttäviä sadekuuroja mutta onneksi Emmalla oli sateenvarjo joten seistiin kaikki sen alla, keikkaa se ei haitannut mitenkään.





Puolenyön jälkeen siirryimme Darlingssiin, siellä oli ihan täyttä ja todella kuuma. Osa tytöistä lähti jotiin puoli kolme ja sillon huomasin että mun viimeinen juna oli jo mennyt, eli saisin odottaa 5.58, tai vaihtoehtoisesti ottaa juna Morgesiin ja sieltä ensimmäisellä bussilla kotiin joka lähti 5.15. Päädyin Morgesin vaihtoehtoon. Neljän maissa ruvettiin kävelemään junaasemalle, mä en tiedä kuinka kauan täällä on baarit auki koska mitään valomerkkiä tai menon hidastusta ei ollut havaittavissa vielä silloin. Myös Fionnghuala ja Monica oli menossa Morgesiin ja aikoivat siitä ottaa taksin kotiin joten mentiin yhdessä 4.20 junalla. Puoli viideltä oltiin perillä ja jäin odottamaan tyttöjen kanssa taksia kun tajuan kattoa mun bussiaikataulua ja kysyä Fionnghualalta, joka osaa ranskaa mua 1000 kertaa paremmin, että eikai nää aikataulut ole vain arkisin. Olihan ne, mutta 05.26 tulee ensimmäinen bussi kotiin, eli ei paha. Mutta kirpasi hieman seistä ulkona tunti odottamassa kun oli väsy.


Ruotsi, englanti, englanti Mexico, suomi, ruotsi ja tsekki


Pääsin kumminkin kotiin ja iloitsin siitä kuinka halpa ilta mulla oli ollut, 12 frangia meni koko iltana mukaanlaskien matkat. Not bad ! 05.45 seison talon ulkopuolella ja mietin että kannattaako mennä ikkunasta, toi ovi paukkuu niin pahasti. Joten tulin ikkunasta sisään, pää edellä. Taidan valita oven tulevaisuudessa.

Tänään tiedossa myös vähän Lausannen yötä, en aijo todellakaan viipyä näin pitkään ja tänään on tavoitteena että olisin 0 frangia köyhempi kun tuun kotiin, eli kunhan ehdin viimeisellä junalla niin ei ole hätää. Tapaan noin 10 uutta au pairia, tässä rupee jo olemaan aika isot sosiaaliset piirit! Täällä tapaa todella helposti uusia ihmisiä joten huoleni siitä että joutuisin olemaan yksin kunnes au pair treffit alkaa (ens kuun lopussa) on kadonnut jo ensimmäisenä viikonloppuna täällä.

4 kommenttia:

  1. Bra att du är så social Julle! :-)

    /Hanna

    VastaaPoista
  2. jag gör mitt bästa för att inte vara erakko å bara vara hemma;)!

    VastaaPoista
  3. Du måst lite stretcha så slipper du lättare in genom fönstret :D

    VastaaPoista
  4. Haha, de va inte vigheten som var problemet utan att jag inte såg något och hade glömt gardinen nere, tvingades försöka på nytt igår på dagen då jag hade glömt nycklarna och dörren va i lås, då gick de ganska kätevästi ! Grannarna har nå att fundera över:)

    VastaaPoista