sunnuntai 29. elokuuta 2010

yölausannelaiset ja väsynyt sunnuntai

En tiedä mikä Lausannelaisiin tulee öisin. Kävelytyyli muuttuu ja kaikki kävelee mcdonalds pussi kädessä ja syö. Oikeesti se kävely, se pitäisi kuvata ! Varsinkin miehillä se muuttuu todella hassuksi, vaikea pidätellä naurua. Hassua on myös että vaikka eilen oli +11 ja tuulista illalla/yöllä (meinasin itse jäätyä) niin muut kulki t-paidassa ja shortseissa, ehkä siitä johtui naurettava kävelytyyli.

Nukuin muuten oikeesti ensimmäiset päikkärit täällä eilen ! n. 3 tunnin, teki hyvää. Kävin myös pikapikaa Lausannessa illalla. Näköjään lauantaisin ei mene junia laisinkaan suoraan (minkä sain todeta jo päivällä kun ostin lipun turhaan eikä junaa tullutkaan..) joten menin Morgesin kautta. Oltiin sovittu tapaaminen 22.30 ja kun olen siellä tajuan että viimenen bussi kotiin lähtee 23.04 Morgesista, ensimmäinen bussi taas 7.15 ja en todellakaan halunnut mennä ensimmäisellä koska perjantai meni niin pitkäksi. Joten moikkasin kaikkia pikaisesti ja sitten lähdin takaisin kotiin. Sain myös houkuttelevan tarjouksen lähteä mukaan octoberfestille Saksaan. Se olisi aika kokemus! En tosin tiedä onko rahaa, sain juuri palkan mutta siitä menee lähes kaikki siihen ranskan kurssiin, blaa.

Yöllä heräsin paniikissa että oon nukkunu pommiin ja Nils pitää hakea koulusta, puin päälleni, juoksin keittiöön, avasin jääkaapin ja katoin kelloa, 01:34. Menin takasin nukkumaan ja toivoin ettei muut herännyt. Neljältä heräsin myös pirteenä ja ajattelin mennä syömään aamupalaa kunnes tajusin että ehkä ei. (miten niin ruoka ja jääkaappi kokoajan mielessä?:D) Nousin sitten 10 ja menin syömään aamupalaa kun huomasin että jääkaapissa oli porkkanakakkua eilisestä (täällä oli jonkinsortin kutsut mutta mä nukuin) voin sanoa että rakastan porkkanakakkua! Maailman parasta!

Aamupalan jälkeen menin vähän huilimaan, heräsin 12.30 ja päätin mennä kävelylle. Kävelin vähän ympäri Echandensia ja sitten menin tunniksi leikkipuistoon lukemaan. Oon aloittanut lukemaan englanninkielistä kirjaa! Joka on ihan oikee kirja ja jossa on 500 sivua. Aikasemmin olen vaan lukenut yhden kirjan englanniksi, Fifin kosto ja täti vaaleanpunainen(tai joku sen tapainen) lastenkirja jossa oli 30 sivua joista 20 sivua oli kuvia, luin sen lukion tokalla.








En tajua mistä tää väsyneisyys johtuu, tuntuu etten edelleenkään ole herännyt. Ja kurkku on kipeä jo toista päivää. Taidan siis jatkaa huilimista tän päivän, ulkona on niin outo kelikin. Välillä on kylmä ja välillä on tosi lämmin !

3 kommenttia:

  1. Marian Keyes? Bah, läs Sophie Kinsella! Framförallt twenties girl var super! :)

    /Hanna

    VastaaPoista
  2. Jag har läst sophie kinsella redan, den du köpte:) Någon av tidigare au pairarna hade lämnat dendär hit, och den verkar inte alls dålig!

    VastaaPoista
  3. Okej, det låter som att du behöver mer Sophie Kinsella :-) Du kan väl maila mig din adress?

    VastaaPoista