perjantai 13. elokuuta 2010

wuupwuup

Ensimmäinen viikko on ohi noin tunnin päästä:) 

Fiilikset JESS! Nilsin kanssa on mennyt ensimmäisen päivän jälkeen huippuhyvin, tekee kaiken mitä pyydän eikä ole enään niin mahdoton pleikkarin kanssa myöskään. Peliaika on sillon kun annan luvan ja muuten tehdään muuta. Nimeni on myös äiti, yritän korjata Juliaksi mutta Julia on niin vaikea lausua, uijla on tavallisin. Mut siinä on sentään kaikki kirjaimet:) ! 

Tänään oon pessyt, silittänyt ja vaihtanut petivaatteet, siinä meni aikaa. Silittäminen on muuten ookoo mutta noi petivaatteet on kyllä liikaa. Lounaalla taas fuskasin vähän ja lämmitin pakastimesta lasagnea. Ruuan jälkeen mentiin taas morgesiin leikkipuistoon, täällä on typ 35 C lämmintä päivisin, hullua ! 

Nyt illalla otan junan naapurikylään Cullyyn, viettämään iltaa yhden au pairin luokse ja siellä on jotain sen kavereita, sitten Lausannen yöhön ja pitää toivoa että yöllä on selkeemmät junaajat kun päivisin koska muuten kotimatkasta tulee erittäin vaikea ja mutkikas:D 

Löysin myös kuntosalin jonne voisin liittyä, pinkki-liila RUMA rakennus jossa saman katon alla pizzeria, siinä vois käydä aina syömässä tasoittavan pizzan ettei lähtisi kallisarvoista massaa. 

Nyt meen leikkimään Nilsin kanssa, se kuuntelee tällä hetkellä rappia bassot täysillä ja juoksee ympäri aurinkolaseissa, yo !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti